Event Management & Services

Blue Projects is een full-service B2B-event management en services bureau. Wij streven ernaar de perfecte marketing cirkel voor onze klanten te creëren. Deze cirkel omvat database management, lead generation en event management.

Wij hebben klanten die ons voor de gehele 'reis' en de daaruit voortvloeiende synergie-effecten inschakelen. Maar wij werken ook met vele klanten die een onderdeel van de 'reis' willen, zoals event management.

Project Management

Wij zijn gespecialiseerd in projectmanagement van deelname aan beurzen (het ontwerpen en installeren van stands), congressen, conferenties, incentive travel en roadshows.

Onze uitvoering is gebaseerd op vier belangrijke pijlers: event promotion, pre-event, on-site event en post event support. Wij zorgen voor de uitvoering, het leveren van specialisten ter plaatse en het regelen alle logistiek en opslag.

Ons Team

Blue Projects is een effectieve en betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek naar een professioneel event service bureau. Ons team bestaat uit specialisten met ruime ervaring in managen en uitvoeren B2B evenementen. Zij staan ​​klaar om u te helpen. Afhankelijk van uw behoeften en uitdagingen, stellen we het juiste team samen dat aan de slag gaat om uw evenement perfect uit te voeren.

JohanCreative Director
ManuelaSenior Event Manager
RienkLogistics Manager
RodrigoDigital Campaigns
RuudManaging Director
MarianaProject Manager
TerezaChannel Manager
TamaraEvent Manager
SimoneFinancieel Manager
HeidiEvent Manager

Bekijk of download hier onze algemene leveringsvoorwaarden