DELL EMC

DELL EMC

WIE

Als onderdeel van Dell Technologies heeft Dell EMC een belangrijke rol bij het verstrekken van de essentiële IT-infrastructuur om de digitale toekomst op te bouwen, te transformeren en het beschermen van de belangrijkste content; informatie.

Dell EMC biedt hun klanten digitale business transformatie via vertrouwde hybride Cloud en Big Data-oplossingen, gebaseerd op een moderne datacenter infrastructuur.

WAAR

BEURS VAN BERLAGE – AMSTERDAM

WANNEER

8 - 10 JUNI 2016

WAT

eHEALTH WEEK AMSTERDAM is een evenement gericht op het verbinden, het opleiden en het beïnvloeden van de belangrijkste beslissers in de gezondheidszorg en zorggemeenschap. Meer dan 6.000 zorgverleners wereldwijd vertrouwen op DELL EMC IT-infrastructuur door hun Health IT in te richten op operationele, financiële en klinische verbeteringen.

WAAROM BLUE PROJECTS

DELL EMC contracteerde Blue Projects voor de coördinatie van de stand design, de installatie van de stand, het aansturen van de stand bouwer, de AV-leverancier en het leveren van een event manager on-site om leads te scannen, folders uit te delen en de stand representatief te houden.