ATLASSIAN

ATLASSIAN

WIE

Atlassian is een ‘Enterprise Software’ organisatie dat producten ontwikkeld voor softwareontwikkelaars, projectmanagers, en content management. Ze zijn vooral bekend vanwege hun ‘issue tracking applicatie’ JIRA, en hun team collaboratie en wiki product, Confluence. Atlassian bedient meer dan 60.000 klanten wereldwijd, waaronder 85 van de Fortune 100.

WAAR

MESSE HANNOVER - HANNOVER

WANNEER

20 – 24 MARCH 2017

WAT

CeBIT is een conferentie voor geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie, menselijke robots en verschillende toepassingen van virtual reality op de mens zodat de grenzen verlegt worden. CeBIT is het enige event in de wereld dat de digitale transformatie in zijn geheel presenteert door middel van real life voorbeelden en de huidige praktijk binnen de IT.

WAAROM BLUE PROJECTS

Atlassian contracteerde Blue Projects voor de coördinatie van de stand design, de installatie van de stand, het aansturen van de stand bouwer, de AV-leverancier en het leveren van een event manager on-site om leads te scannen, folders uit te delen en de stand representatief te houden.