ATLASSIAN

ATLASSIAN

WIE

Atlassian is een ‘Enterprise Software’ organisatie dat producten ontwikkeld voor softwareontwikkelaars, projectmanagers, en content management. Ze zijn vooral bekend vanwege hun ‘issue tracking applicatie’ JIRA, en hun team collaboratie en wiki product, Confluence. Atlassian bedient meer dan 60.000 klanten wereldwijd, waaronder 85 van de Fortune 100.

WAAR

MESSE STUTTGART, STUTTGART

WANNEER

4 – 6 OKTOBER 2016

WAT

Atlassian stimuleert het potentieel in elk team. Hun software ondersteunt teams om effectief en efficiënt samen te werken, software te bouwen en hun klanten beter te bedienen.

Atlassian neemt veel deel aan beurzen om zich beter in de markt te positioneren. Een voorbeeld hiervan was IT & Business in Stuttgart van 4 tot 6 oktober. Het eerstvolgende evenement is Websummit in Lissabon.

WAAROM BLUE PROJECTS

Atlassian contracteerde Blue Projects voor de coördinatie van de stand design, de installatie van de stand, het aansturen van de stand bouwer, de AV-leverancier en het leveren van een event manager on-site om leads te scannen, folders uit te delen en de stand schoon en netjes te houden.