Adobe Systems

Adobe Systems

WIE

Adobe verandert de digitale wereld. Hun creatieve, marketing en document management oplossingen biedt iedereen - van opkomende kunstenaars tot wereldwijde merken - digitale creaties tot leven te brengen en deze aan de juiste persoon op het juiste moment te leveren met de beste resultaten.

WAAR

RAI EXHIBITION CENTER AMSTERDAM

WANNEER

9 – 13 SEPTEMBER 2016

WAT

IBC is jaarlijks het belangrijkste evenement voor professionals die zich bezighouden met de creatie, het beheer en de levering van entertainment en nieuws content wereldwijd. De vijftien beurshallen, met als thema’s creatie, het beheer en levering worden aangevuld door een groot aantal specialisten om kennis te vergroten en ervaring uit te breiden.

Adobe Systems neemt elk jaar deel aan IBC met een 100 m2 beurs-stand ontworpen door Blue Projects, om nieuwe software en workflows demonstreren. Opvallend nieuwe functionaliteit met Adobe Creative Cloud als toepassing voor videobewerking, motion graphics / VFX en audio.

WAAROM BLUE PROJECTS

De laatste 7 jaar heeft Adobe Systems Blue Projects ingeschakeld voor de gehele coördinatie bij de installatie van de beurs-stand. Het projectmanagement van de stand bouwer, de leverancier van alle audiovisuele installaties, de catering, het leveren van on-site support bij de break-out rooms en op de beursvloer om leads te genereren.