RES Software

RES Software

WIE

RES is een pionier op het gebied van ‘virtualisatie’ software en levert applicaties en IT-services aan organisaties in 27 verschillende landen.

Zij zijn een toonaangevend technologiebedrijf gespecialiseerd in het digitaliseren van de werkplek en leveren dynamische en efficiënte oplossingen terwijl de IT-beveiliging continu verbeterd wordt.

WAAR

RAI CONGRES CENTER AMSTERDAM

WANNEER

9 JUNI 2016

WAT

RES Software organiseerde haar jaarlijkse internationale industrie-evenement over de laatste ontwikkelingen in het beveiligen, automatiseren en transformeren van de digitale werkplekken die het opvangen van pieken in de productiviteit garandeert. Tijdens RES FOCUS kwamen zo'n 400 klanten, partners en experts uit heel Europa naar Amsterdam om geïnformeerd te worden en samen te discussiëren over de digitale werkplek technologieën.

WAAROM BLUE PROJECTS

Blue Projects werd gevraagd door RES Software om dit jaarlijkse evenement te ontwikkelen, de coördinatie van toeleveranciers uit te voeren en het leveren van on-site projectmanagement. Wij waren verantwoordelijk voor het selecteren van de locatie, de productie van visuals, graphics en promotiemateriaal. Er werd leidinggegeven aan een team van zo’n 30 specialisten voor en tijdens de opbouw van het evenement.